• Altijd een foto voor verzending
  • Gratis verzending v.a. 35 euro
  • Handgemaakt met liefde

Zelf een speenkoord samenstellen?

Ook dat kan bij Blue or Pink.

 

Naar hartenlust combineren en zelf de leukste samenstellingen maken, het kan allemaal!

Je kan alles zelf bepalen, van de speenclip tot de kleur satijnkoord. Alles in dezelfde kleur of juist allemaal verschillend. Met een keuze uit ruim 40 verschillende kleuren kralen, 3 soorten letterkralen en verschillende clips!

 

Wij hebben al vele speenkoorden gemaakt en zorgen ervoor dat jouw koord in de mooiste volgorde gemaakt word. Als je je telefoonnummer achterlaat dan sturen we een foto van het samengestelde koord voordat we deze in elkaar zetten, zo kan je nog een last-minute aanpassing doen indien nodig.

 

 

 

Stel zelf je speenkoord met naam samen. Kijk bij de foto's voor de verschillende opties van samenstellen. Gemixt of beide kanten hetzelfde. Als het je niet uitmaakt dan kan je dat ook aangeven. Wij zorgen dat je speenkoord helemaal leuk wordt!

 

Maak een keuze bij alle opties en vul de gewenste naam in, dan gaan wij aan de slag en stellen jou speenkoord samen. Kijk op de Kleurenkaart voor alle kleur opties 

 

Als je je telefoonnummer achter laat dan sturen we een foto voordat we het koord in elkaar zetten. Zo weet je zeker dat het koord naar wens is en kan je eventueel nog een aanpassing maken.