• Altijd een foto voor verzending
  • Gratis verzending in NL v.a. 35 euro BE v.a 50 euro
  • Handgemaakt met liefde

Speentjes

FRIGG speentjes

Nieuw in het assortiment zijn de spenen van het merk FRIGG!

Net als de bekende Bibs spenen zijn de Frigg spenen afkomstig uit Denemarken. Dezelfde kwaliteit met een iets ander design. De spenen zijn in vele leuke kleurtjes te verkrijgen en zijn er zelfs in schattige bloemvorm. 

Met het naar buiten gebogen schildje blijft het gezicht van je kindje vrij , de luchtgaten en veiligheidshandgreep zorgen ervoor dat je baby de fopspeen veilig kan gebruiken. Ontworpen voor het comfort van je baby!

Lees voor gebruik de bijsluiter in de verpakking van de speen.

BIBS spenen

De BIBS fopspeen is een echte fashion musthave voor iedere baby.  Deze hippe kleurrijke retrospenen zie je overal en is een echte klassieker. De speen met het traditionele ronde schild en het kersvormige natuurrubber komt uit Denemarken. Het bedrijf maakt al bijna 50 jaar spenen. 

BIBS heeft het grootste assortiment kleuren op de markt, bij elke outfit is wel een passend kleurtje te vinden.

Het natuurrubber gedeelte is ontwikkeld om de zuigreflex van het kind te ondersteunen en de vorm bootst die van een borst na.

De fopspeen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Natuurlijk rubber voelt fluweelzacht, flexibel en natuurlijk aan voor het kind om op te zuigen. Het ronde lichtgewicht schild buigt weg van het gezicht, zorgt ervoor dat lucht de gevoelige huid rond de mond bereikt en irritatie vermindert.